В НМУ ВІДБУВСЯ І-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ТУРНІР

07.11.2016

9 команд змагалися цієї суботи, 5 листопада, на першому Всеукраїнському медичному турнірі, представляючи свої університети: НМУ імені О.О. Богомольця (м. Київ), ОНМедУ (м. Одеса), УМСА (м. Полтава), ХНМУ (м. Харків), медичний факультет СумДУ (м. Суми), медичний факультет УжНУ (м. Ужгород).

Медичний турнір – це командне змагання, своєрідний дискусійний клуб у якому обговорюються найбільш актуальні та дискутабельні питання медичної науки. Студенти відпрацьовують навички пошуку та аналізу інформації при підготовці до змагання, випробовують себе у якості доповідача, який має протягом 7 хвилин максимально змістовно, але лаконічно розкрити перед аудиторією суть проблеми, опонента та рецензента, завдання яких полягає у аналізі представлених доповідей. Участь у медичному турнірі потребує від гравців глибоких фундаментальних знань, аналітичного та клінічного мислення та ораторських навичок.

Турнір проходив у 2 етапи: півфінальний та фінальний. Переможці півфінального етапу, команди: “ТАТА-бокс” (м. Київ), “Когда я так делаю, болит?» (м. Одеса), та “Букет Ріолана” (м. Суми) змагалися у фінальній грі. Результати фіналу:
1 місце – команда “Когда я так делаю, болит?” (м. Одеса)
2 місце – команда “ТАТА-бокс” (м. Київ)
3 місце – команда “Букет Ріолана” (м. Суми)

Переможці командного заліку отримали цінні подарунки від адміністрації Національного медичного університету та партнера заходу – видавництва “Нова книга”. Також студенти, що посіли кращі позиції в індивідуальному заліку (Кращий доповідач, кращий опонент та кращий рецензент) отримали учбові гранти на відвідування заходів від Української медичної асоціації та участь у щорічній молодіжній науковій конференції від СНТ імені О.А. Киселя.

Організатори заходу – студентське товариство “Інтелектуальні ігри НМУ” вдячні учасникам Турніру, вболівальникам, членам журі, котрі присвятили змаганню увесь суботній день, адміністрації НМУ, СНТ імені О.А. Киселя та Українській медичній асоціації за всебічну підтримку, а також партнерам: супермаркету медичного одягу “Люди в білому” та видавництву “Нова книга”.

Студентське товариство “Інтелектуальні ігри НМУ”