В НМУ РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ОРИГІНАЛІВ ДЛЯ ВСТУПУ НА ФАКУЛЬТЕТИ І СПЕЦІАЛЬНОСТІ НА КОНТРАКТНІЙ ОСНОВІ

10.08.2021

10 серпня 2021 року згідно з графіком Приймальна комісія Національного медичного університету імені О.О.Богомольця розпочала прийом оригіналів документів тих абітурієнтів, які вирішили продовжити своє навчання на контрактній основі. Приблизно з 8-ї години ранку біля санітарно-гігієнічного корпусу вже досить велелюдно. Вступники і їхні батьки, зареєструвавшись, чекають на виклик згідно з встановленою чергою.

Дем’ян Фальковський приїхав із міста Каховки Херсонської області. Хлопець закінчив місцеву гімназію зі срібною медаллю, набравши 186 балів ЗНО. Та оскільки метою його є спеціальність 221 «Стоматологія», а прохідний бал на бюджетне місце, як показав конкурс, становить тут 195,7, то із самого початку було рішення вступати на перший курс стоматологічного факультету на контрактній основі. Як кажуть батьки абітурієнта, велику роль відіграв авторитет НМУ в Україні, зокрема і його стоматологічного факультету, який недавно відзначив 100-річчявід дня заснування. На цей же факультет і з тих самих міркувань подає оригінали документів Владислав Полюхович з містечка Зарічної Рівненської області.

А от Валерія Дзюба з міста Білої Церкви Київської області закінчила Житомирський базовий фармацевтичний коледж і вирішила продовжити навчання на другому курсі заочного відділення фармацевтичного факультету НМУ.

Отже, прийом оригіналів для вступу на різні факультети і курси НМУ імені О.О.Богомольця на контрактній основі набирає обертів. Триває також прийом документів іноземних громадян у фізико-хімічному корпусі.

                                                                                                               

Прес-центр