В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ТРИВАЄ ДРУГА ВСТУПНА СЕСІЯ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ І ВСТУПНИКІВ ЧЕРЕЗ ОСВІТНІЙ ЦЕНТР: ІСПИТ З МАТЕМАТИКИ

17.07.2021

17 липня 2021 року в аудиторії №3 імені В.Ф.Войно-Ясенецького (Святителя Луки Кримського) проходив тригодинний іспит з математики другої вступної сесії для абітурієнтів пільгових категорій, а також тих, кому це право надав Освітній центр, для вступу на контрактній основі. Цього разу таких виявилось 13.

Про важливість іспиту з математики свідчить і той факт, що абітурієнтів прийшли привітати голова Приймальної комісії, ректор НМУ, професор Ю.Л.Кучин і заступник голови ПК, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.Л.Науменко.

Керівники Університету побажали абітурієнтам успішно подолати цей серйозний бар’єр, представили колег – заступника відповідального секретаря ПК, доцента Ю.Л.Марущенка, відповідального за Освітній центр «Україна-Донбас» і «Україна-Крим» та пільгові категорії, а також викладачів-екзаменаторів на чолі із завідувачем кафедри медичної і біологічної фізики, член-кором НАПН України, професором О.В.Чалим. Олександр Васильович, звертаючись до абітурієнтів, нагадав їм про теорію ймовірності і ризики провалити іспит у разі покладання на його величність випадок і відповіді на запитання тестів навмання. Після відповідної процедури іспит розпочався.

Набирає обертів подання електронних заяв на всі спеціальності, включно з такими, як «Фізична терапія, ерготерапія (ОС – магістр)». Докладніше про динаміку можна дізнатися з таблиці.

 

Прес-центр