В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ПРОЙШОВ ОСТАННІЙ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ-2022 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

12.07.2022

8 липня в Національному медичному університетів імені О.О. Богомольця у змішаному режимі пройшов останній перед початком вступної кампанії 2022 року День відкритих дверей.

З абітурієнтами 2022 року спілкувалися голова Приймальної комісії, ректор НМУ, професор Юрій Кучин, заступник голови Приймальної комісії, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. декан стоматологічного факультету, професор Наталя Біденко, декан факультету підготовки лікарів для ЗСУ, професор, полковник медичної служби Наталя Козак, декан медичного факультету №2, доцент Руслан Цимбалюк, заступники деканів інших факультетів.

«Викладачі і студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця працювали на клінічних кафедрах, дислокованих в лікарнях столиці, і в умовах напівоточеного Києва. Багатьом довелося продовжувати навчальний процес у безпосередньому контакті з передовою, відчути на собі жах перших тижнів війни, пережити разом із пацієнтами трагічні наслідки ракетних бомбардувань. Але це лише загартувало наш колектив. Ми переходимо до вступної кампанії з почуттям важливості та виняткової затребуваності професії лікаря. Впевнений, що обравши професію лікаря та навчання в нашому Університеті, ви отримаєте фундаментальні теоретичні знання, та практичні навички», — звернувся до абітурієнтів Юрій Кучин.

Своєю чергою Олександр Науменко розповів про Університет та його 180-літню історію, а відповідальний секретар Приймальної комісії, доцент Максим Приступюк детально ознайомив аудиторію з цьогорічними умовами та особливостями вступу до НМУ. Окрім того, члени Приймальної комісії, які представляли всі напрямки та спеціалізації, відповіли на запитання учасників в режимі онлайн.

Детальнішу інформацію про вступну кампанію—2022 можна отримати за посиланням: https://nmuofficial.com/vstupna-kampaniya/

 

Пресцентр