В НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ПРОЙШОВ ЛІЦЕНЗІЙНИЙ ІНТЕГРОВАНИЙ ІСПИТ “КРОК 3”

26.03.2019

26 березня 2019 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбувся ліцензійний інтегрований іспит «Крок 3».

Іспитом «Крок 3» оцінюється відповідність рівня професійної компетентності кваліфікованих фахівців з вищою освітою на етапі випуску з інтернатури.
Цей іспит є обов’язковою складовою атестації інтернів.

В екзамені взяли участь 528 лікарів-інтернів за спеціальністю «Загальна лікарська підготовка» та 311 лікарів-інтернів  за спеціальністю «Стоматологія».

Іспит проходив з 8.30 до 13.30 у лекційних аудиторіях №1 імені П.М. Буйка, №2 імені В.О. Караваєва, №3 імені В.Ф. Войно-Ясенецького Морфологічного корпусу, в лекційних аудиторіях №1, №2 та №3 Фізико-хімічного корпусу, в лекційних аудиторіях №1, №2 та №3 Санітарно-гігієнічного корпусу (проспект Перемоги, 34) та лекційній аудиторії Стоматологічного корпусу (вулиця Зоологічна, 1).

Екзаменаційний тест складався з 200 запитань та мав 99 варіантів. Тестування тривало 3 години 20 хвилин. За умови успішного складання ліцензійного іспиту інтерну видається відповідний сертифікат.

Співробітниками Інституту післядипломної освіти попередньо була проведена велика організаційна робота з підготовки та проведення цього заходу. Особлива увага була приділена розподілу аудиторного фонду, інформуванню інтернів щодо їх прав та обов’язків, забезпеченню присутності на іспиті контингенту лікарів-інтернів, зареєстрованих до його складання. Реєстрація інтернів на складання ліцензійного іспиту здійснювалася Центром тестування за поданням Університету.

Усю необхідну інформацію було розміщено на офіційному сайті НМУ та сторінці Інституту післядипломної освіти у мережі Facebook.