УНІВЕРСИТЕТУ ВІДМОВЛЕНО В ПРОВЕДЕННІ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТОЖИТКУ №2 ПО ВУЛ. ТРЬОХСВЯТИТЕЛЬСЬКІЙ, 4А

10.05.2016

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця продовжує проведення капітальних ремонтних робіт у навчальних корпусах та гуртожитках, де навчаються та проживають студенти. 

Ключові завдання, які ставить перед собою Адміністація НМУ – це забезпечення належних житлово-побутових умов для проживання, навчання та відпочинку в гуртожитках Університету, дотримання правил внутрішнього розпорядку та ефективного використання житлових площ.

Оскільки в Університеті щороку збільшується число тих, хто хоче здобувати якісну вищу медичну освіту, виникає потреба в забезпеченні кожного студента належними житловими умовами. 

НМУ імені О.О. Богомольця ще 24 листопада 2015 року звернувся листом до МОЗ України із запитом щодо проведення капітального ремонту орендованого університетом у комунального підприємства «Київжитлоспецекспуатація» приміщення на вул. Трьохсвятительській, 4а. За цією адресою знаходиться гуртожиток №2, в якому проживають студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. За технічним станом приміщення потребує капітального ремонту. Воно не перебуває на балансі Університету, а умови для проживання студентів, які адміністрація бажає покращити за рахунок спеціального фонду Університету, потребують поліпшення.

Міністерством охорони здоров’я України, листом від 28 квітня 2016 року (№09-06/614/10754), заборонено Університету в проведенні капітального ремонту у гуртожитку №2, що на вул. Трьохсвятительській,4а. 

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця щороку покращує житлово-побутові умови для студентів та на сьогодні вже має позитивний досвід у проведенні ремонтних робіт в студентських гуртожитках, проте Адміністрація НМУ не зупинятиметься на досягнутому й надалі розвиватиме матеріально-технічну базу, для сприятливого навчального клімату в університеті.