УНІВЕРСИТЕТ ВІДВІДАЛИ МАЙБУТНІ АБІТУРІЄНТИ

27.03.2019

26 березня 2019 року відділом організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки на чолі з проректором з науково-педагогічної та виховної роботи, професором О.А. Канюрою було проведено екскурсію по Університету для учнів 11-х класів КЗО «Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат «Дніпро».

Гості Університету ознайомилися з територією навчальних корпусів та відвідали аудиторію №4 морфологічного корпусу, що носить ім’я Володимира Юричка, студента медичного факультету №3, який загинув на сході України, захищаючи її зі зброєю в руках.

З метою профорієнтаційної роботи з молоддю та професійного самовизначення учнів ліцею, завідувач кафедри гістології та ембріології, член-кореспондент НАМН України, професор Ю.Б. Чайковський розповів майбутнім медикам про історію Університету, кафедри та показав колекцію мікроскопів. Доцент М.А. Безштанько ознайомив з анатомічними експонатами, що розміщені на кафедрі анатомії людини. В стоматологічному медичному центрі наших гостей зустріли директор СМЦ, професор А.В. Копчак та декан стоматологічного факультету, професор Н.В. Біденко. Ліцеїсти відвідали лабораторію комп’ютерного моделювання, де побачили новітні технології в галузі цифрової стоматології, фантомні класи, робочі кабінети та велику лекційну аудиторію.

Викладачі та учні Дніпропетровського обласного медичного ліцею-інтернату «Дніпро» висловили щиру вдячність адміністрації НМУ імені О.О. Богомольця за проявлену увагу до майбутніх студентів-медиків та таку змістовну і цікаву екскурсію стінами Університету.

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки