УЧАСТЬ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ МЕДИЦИНИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ, ПРОФЕСОРА А.М. ГРИНЗОВСЬКОГО У ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОМУ ТЕЛЕМАРАФОНІ

17.03.2022

Завідувач кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини, професор   А.М. Гринзовський на запрошення загальноукраїнського телеканалу 1+1  взяв участь у загальнонаціональному телемарафоні єднання #UAразом.

Марафон транслюють телеканали — СТБ, ICTV, «1+1», УНІАН, «Україна», «Україна 24», «Інтер», НТН, «UA: Перший», «UA: Крим», «UA: Культура», всі регіональні філії Суспільного, «Дом», «канал 24», «5 канал», «Прямий», «Еспресо», «4 канал», «Рада», ТРК «Київ», «Правда тут Київ», «Правда тут Львів», «Перший західний», ІНТБ, «Типовий Київ», «Конкурент TV», «Рівне 1», ITV, «Донбас онлайн» і ATR та радіоканали «Суспільного» і радіостанції групи ТАВР-Медіа.

У ході марафону професор А.М. Гринзовський дав відповіді на запитання ведучих щодо можливого застосування ворогом хімічної зброї масового ураження, її впливу на здоров’я населення, наявності на місцевості ознак застосування такої зброї масового ураження, а, головне, як мінімізувати вплив хімічної зброї масового ураження на здоров’я людей і що слід знати про неї.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини