УЧАСТЬ КАФЕДРИ МЕДИЦИНИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ У IIІ-ІЙ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ ЗОВНІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ»

26.04.2021

Нещодавно в режимі онлайн відбулась ІІІ-я Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні напрями зовнішньої політики Європейського Союзу», організована кафедрою міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Конференцію було присвячено обговоренню низки питань зовнішньої політики Європейського Союзу, зокрема спільної зовнішньої політики та політики безпеки ЄС; зовнішньої економічної політики ЄС; екологічної політики ЄС; ЄС та Україна.

Співробітники кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини НМУ професор А.М. Гринзовський, доцент І.О.Дюдіна та асистент І.М.Драпей представили доповідь на тему: «Особливості викладання курсу «Міжнародна безпека та державна політика у сфері євроатлантичної інтеграції України» у вищому медичному навчальному закладі».

Слід зазначити, що автори курсу вважають за необхідне формування всебічно розвиненої та гармонійної особистості майбутнього лікаря, який буде вільно орієнтуватися в питаннях міжнародної безпеки, євроатлантичної інтеграції України та буде спроможним відповідати на виклики сучасного світу.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини