У ТАБОРІ "МЕДИК" ВІДБУЛИСЯ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ "МЕДИК SPORTFEST 2016"

30.05.2016

27-29 травня 2016 року у таборі відпочинку «Медик» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися спортивно-туристичні змагання серед студентів “Медик Sportfest”.

Захід проводився з ініціативи Профкому студентів НМУ та за підтримки Адміністрації університету.

Відкривав захід представник адміністрації Руслан Цимбалюк, який побажав гарно та дружньо відпочити, дбати один про одного і незважаючи на оцінювання естафет підтримувати всіх без вийнятку учасників. Наголосив про необхідність лікарів вміти працювати в команді.

Під час спортивних змагань 14 команд (115 учасників) долали різноманітні перешкоди, за що отримували залікові бали. Змагання вимагали від учасників неабиякої спортивно-технічної підготовки, щоб подолати лабіринти, різноманітні переправи, спуски та підйоми. Найцікавішим видався нічний квест, який складався з непростих випробувань: знайти вихід з лабіринту, викопати яму під колодою та пролізти під нею всією командою, пройти перепони з шинами тощо.

Представники туристичного клубу “Глобус” організували частину перешкод для наших студентів, завдяки чому кожен з учасників зміг відчути себе справжнім альпіністом на денному етапі.

Конкурс капітанів теж видався цікавим, лідер кожної команди мусив викопати якомога більше консервних бляшанок і при цьому не загасити свічку.
В загальному заліку, який складався з командних змагань на дистанціях, перемогу виборола команда «Адреналін», друге місце посіла команда «Спарта» і третє – команда «Загін самогубців».

Атмосфера змагань була справді святковою і дружньою, а спортивний азарт лише підсилював її.

За словами організаторів Віталія Денисюка, Власія Пилипка, захід пройшов на тому рівні як і хотіли. Кожен з нашого колективу, тих хто допомагав – отримав свою перемогу, тому що всім сподобалось і ми бачили, як змінився настрій учасників до і після змагань.

Медичні послуги забезпечували лікарі, серед яких Дан Лізін, вважає, що такий захід як “Медик Sportfest 2016” об’єднує студентів поза навчанням в якості цікавого інтерактиву. Всі курси брали участь в цьому заході, та змагалися як одне ціле. Він хоче, щоб наступний подібний захід набрав не менше, ніж 300 людей, і з кожним роком ця кількість, щоб лише збільшувалася.

Слідкував за правопорядком та процесом Спорт Фесту і директор студмістечка Іван Августинович, який відмітив, що подібного роду змагання проводяться в НМУ вперше. Це дуже зміцнює студентський дух та надовго запам’ятається майбутнім лікарям як незабутня подія.

Колектив Профкому студентів НМУ висловлює щиру подяку ректору Катерині Амосовій, проректору Олександру Никитюку та адміністрації Університету за підтримку, сприяння в матеріальному забезпеченні заходу та значний внесок в урізноманітнення дозвілля студентів.

Прес-центр

 

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця
Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця
Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця
Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця