У РАМКАХ ПРОЕКТУ ТОВАРИСТВА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ І СПЕЦІАЛІСТІВ

23.11.2016

22 листопада 2016 р. в аудиторії №3 морфологічного корпусу відбулася лекція на тему «Ірраціональні мотиви у споживанні медичних послуг та фармацевтичних товарів», яка була організована Товариством молодих вчених і спеціалістів.

Всі присутні та слухачі клубу познайомилися з творцем національного бренду «Полтавський бішофіт», лікарем-гастроентерологом, бізнес-тренером Олегом Катюхіним, який є автором концепції маркетингу – об’ємного маркетингу емоцій і відносин, технології інтуїтивного сприйняття і прийняття рішень (шостого почуття – “6D”), бізнес-психологом, консультантом бізнес-відносин, впливу підсвідомості і прихованих мотивів на особисту і ділову успішність, суспільне становище і соціальні зв’язки людини тощо.

Олег Катюхін: «Далеко не всі можуть пояснити, що таке підсвідомість -до кінця невивчені, психічні процеси мозку, які впливають на життя людей. Чи реально впливати на підсвідомість іншої людини задля реалізації своєї професії: медицини чи фармації?». Лектор зауважив, що підсвідомість – це особливі психічні процеси, які протікають у мозку людини, неконтрольовані і некеровані свідомістю. Увага приділялась аналізу життєвих шляхів та циклів, розвитку успіху починань, проектуванню майбутнього. Насамкінець лекції прозвучало знамените оповідання «Общее образование или Последние выводы зубоврачебной науки» Антона Чехова, яке було надруковане понад 130 років тому і яке з плином часу все ще залишається надзвичайно актуальним.

Рада Товариства молодих вчених і спеціалістів