У Приймальній комісії НМУ готуються до прийому нового поповнення

03.08.2023

Вступна кампанія Національного медичного університету імені О.О. Богомольця наближається до важливого моменту – оприлюднення рейтингового списку вступників, рекомендованих до зарахування на місце державного замовлення. Це відбудеться 5 серпня, коли Єдина державна електронна база з питань освіти (ЄДЕБО) завершить опрацювання заяв абітурієнтів і оприлюднить свої результати.

Списки потенційних першокурсників буде розміщено на офіційному  сайті НМУ та в особистих електронних кабінетах вступників. У цей же день і протягом трьох наступних, із 5 по 8 серпня включно, абітурієнти мають надати оригінали освітніх документів та виконати необхідні вимоги до зарахування до студентської спільноти Університету.

З питань підготовки до майбутньої зустрічі перших вступників у приймальній комісії відбулася нарада під головуванням її відповідального секретаря, доцента Максима Тарасенка, в якій взяли участь декани факультетів, очільники підрозділів приймальної комісії та господарники НМУ. Детально обговорювалися питання, що стосуються усіх аспектів прийому у студентські лави нового поповнення – від заповнення навчальної картки  студента до обговорення умов поселення першокурсників в університетських  гуртожитках. Адміністрація нашого закладу докладає усіх зусиль, щоб забезпечити житлом передусім студентів пільгових категорій.

Декан медичного факультету №1, професор Володимир Мельник  зазначив, що працівники приймальної комісії та деканати прагнуть до того, щоб новоспечені першокурсники , виконуючи документальні вимоги до зарахування, паралельно вирішували питання із деканатами. Таким чином із перших днів створюються сприятливі умови для майбутнього навчання в нашому Університеті.

Готова до зустрічі із студентами бюджетної форми навчання і дружна команда членів приймальної комісії. Сьогодні вони відповідають на численні дзвінки, у телефонному режимі консультують абітурієнтів та їхніх батьків.

Пресцентр НМУ