У НМУ вперше пройшов брейн-файт за клінічними випадками

15.02.2019

14 лютого 2019 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулися ІІІ «Цікаві випадки у клінічній медицині», котрі вперше були проведені у формі змагання між командами у мистецтві клінічної діагностики. Завдяки всебічній підтримці адміністрації університету на чолі із першим проректором з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професором Ю.Л. Кучиним та допомозі кафедр НМУ вдалося цілком оновити захід, подарувати нове життя конференції «Цікаві випадки у клінічній медицині». Як результат – змагання об’єднали 33 команди, котрі протягом 3х годин у напруженій інтелектуальній боротьбі розв’язували 50 клінічний задач, а численні позитивні відгуки студентів та інтернів змушують планувати вже наступний тур брейн-файту.

У 5 лекційних аудиторіях одночасно відбулися засідання секцій «Внутрішньої медицини», «Хірургії», «Акушерства і гінекології», «Педіатрії», а також секція «Голова та шия». У засіданнях взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та аспірантури, професор
Р.Л. Скрипник, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А. Канюра, декан медичного факультету №3, професор О.В. Виговська, декан стоматологічного факультету, професор Н.В. Біденко, завідувач кафедри акушерства та гінекології №2, професор О.П. Гнатко, керівники студентських наукових гуртків та професорсько-викладацький склад клінічних кафедр університету.

Всі учасники змагань отримали видавничу продукцію партнерів заходу «Професійні видання», а команди переможці були нагороджені дипломами та хірургічними шапочками від партнерів – виробника медичного одягу “InWhite”.

СНТ імені О.А. Киселя висловлює щиру подяку керівництву НМУ, кафедрам, котрі долучилися до організації заходу, та всім учасникам, які показали справжній клас і високий рівень володіння клінічними знаннями.

СНТ імені О.А. Киселя