У НМУ відбувся творчий студентський вечір відпочинку

31.01.2023

 

Цими вихідними здобувачі освіти фармацевтичного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця організували творчий вечір відпочинку. Такий захід студенти ініціювали, аби дати можливість молоді розкрити свої таланти, краще пізнати один одного, наповнити студентські роки пам’ятними, душевними спогадами.

В деканаті студентську ініціативу підтримали та сприяли в організації. Профком студентів Університету також долучився до проведення розважального заходу, а про творчу дружню атмосферу подбали самі студенти. Ініціатор вечора – голова студентського профкому фармфакультету Софія Харлампович разом із активом продумали програму, створили цікавий сценарій, за яким передбачалися заздалегідь заплановані й імпровізовані виступи.

У цей день звучали вірші Тараса Шевченка та сучасного поета, відомого музиканта і співака Сергія Жадана, пісні українських композиторів та авторське виконання. На імпровізовану сцену виходили Данило Лялька, Соломія Овчаренко, Анна Іванова, Христина Павлюк, декламуючи ліричні та патріотичні віршовані твори. Захопила учасників творчого дійства Вікторія Білоус. Вона під власний супровід гітари виконала бардові твори, присвячені воєнній тематиці. У програмі вечора – перегляд художнього фільму та дружнє спілкування за філіжанкою кави і чаю.

Представниця деканату, доцент Ірина Костюк зазначила, що керівництво факультету на чолі із професором Тетяною Ревою завжди готові підтримати ініціативу студентів спрямовану на добрі й цікаві справи. Незважаючи на воєнний стан, молодь потребує соціалізації, комунікації не лише під час навчання чи у соціальних мережах, а й в безпосередньому невимушеному спілкуванні.

 

За інформацією деканату фармацевтичного факультету