У НМУ відбувся традиційний відкритий турнір з настільного тенісу

27.03.2024

Днями у спортивному комплексі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся традиційний відкритий турнір НМУ з настільного тенісу. До заходу долучилися 30 студентів і 10 співробітників нашого Університету, а також студенти та викладачі 5 інших столичних закладів вищої освіти.

У відкритті турніру взяли участь проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи НМУ, професор Олександр Канюра та завідувач кафедри фізичного виховання і здоров’я, професор Юрій Щербина. Вони відзначили, що у розпорядженні спортсменів – сучасне тенісне обладнання та побажали їм нових спортивних звершень.

Змагання відбувалися у дружній атмосфері, але за напруженої боротьби. Головним суддею заходу став старший викладач кафедри фізичного виховання і здоров’я нашого Університету Микола Задорожний.

Неабияку фізичну підготовку і волю до перемоги під час спортивного дійства продемонстрував колектив НМУ. У результаті безкомпромісної боротьби переміг аспірант кафедри урології Андрій Корицький. ІІ місце здобув професор Олександр Канюра, який особистим прикладом сприяв популяризації фізичної культури і спорту, а ІІІ місце виборов співробітник нашого Університету Олексій Колпаков. Неабияку волю до перемоги продемонстрували й інші учасники змагань: професорка кафедри гігієни та екології Олена Вавриневич, лікар-стоматолог-хірург Стоматологічного медичного центру Тарас Бондар, доцент кафедри філософії, біоетики та історії медицини Дмитро Білозір.

Серед студентів продемонстрував високу техніку гри та виборов чемпіонський титул шестикурсник медичного факультету №1 НМУ Євген Щербина, другу сходинку посів студент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Юрій Тарасенко, а ІІІ місце дісталося студенту 6 курсу медичного факультету №1 НМУ Павлу Островському.

У змаганнях серед дівчат І місце здобула студентка Міжрегіональної Академії управління персоналом Кароліна Поварчук, ІІ місце студентка НМУ імені О.О. Богомольця Ауріка Сафонова, ІІІ місце студентка Київського національного університету технологій та дизайну Тетяна Ясінська.

Бажаємо учасникам відкритого турніру НМУ з настільного тенісу нових спортивних перемог!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я