У НМУ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19.12.2022

Напередодні Дня Святого Миколая в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбувся щорічний благодійний ярмарок від медичного факультету №3. Організаторам вдалося зібрати майже 11 тис. гривень, що будуть відправлені на потреби хворих дітей та наших військових медиків.

Святковий настрій всім гостям, хто долучився до заходу, створювали виготовлені студентами та виставлені на продаж новорічні аксесуари: ялинкові іграшки ручної роботи, в’язані та вишиті вироби, святкові цукерки й пряники, мило ручної роботи, і обов’язково – іграшкові зайці, символи прийдешнього 2023 року, якого напередодні на майстер-класі від Тетяни Клець виготовляли власноруч студенти.

Родзинкою святкового ярмарку став спів студентки Медичного факультету №3 Марії Федоренко і виставка картин від талановитих студентів.

Підтримали студентів на ярмарку перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Олександр Науменко, декан медичного факультету №1 Володимир Мельник, декан медичного факультету №4 Василь Алексійчук та декан медичного факультету №3 Оксана Виговська. Вони також долучилися до благодійного ярмарку та придбали виставлені на продаж новорічні аксесуари та картини. Таким чином, завдяки спільним зусиллям, вдалося зібрати чималу суму на потреби хворих діток і військових медиків.

Дякуємо кожному, хто долучився!

 

Медичний факультет №3