У НМУ організували мотиваційну лекцію для майбутніх стоматологів

01.02.2024

У Національному медичному університеті відбулася мотиваційна лекція «Головні помилки загального стоматолога та ортодонта. Співпраця лікарів ортодонт-хірургів, ортодонт-терапевтів, ортодонт-парадонтологів, ортодонт-ортопедів» для майбутніх стоматологів. За ініціативи студентів і підтримки деканату на чолі з професоркою Наталією Біденко лікарка-ортодонт Корнелія Готра розповіла студентам про власний професійний шлях та поділилася цікавими лайфхаками у роботі стоматолога.

Корнелія Готра має десятирічний успішний досвід практичної роботи у стоматологічній галузі. Під час лекції, що супроводжувалася демонстрацією і аналізом неординарних клінічних випадків, йшлося про співпрацю з колегами різних спеціальностей, власні напрацювання і досягнення у практичній стоматології. Активно долучалися до дискусії і студенти Університету, які висловлювали свої бачення та пропозиції щодо лікувального процесу.

Голова студентської ради стоматологічного факультету Мирослава Котова зазначила, що для студентів зустрічі із молодими успішними лікарями мають, передусім, мотиваційну мету, служать поштовхом для подальшого фахового розвитку, стимулюють старанно оволодівати медичним знаннями та професійними компетентностями.

Окрім фахових мотиваційних лекцій для студентів НМУ проводяться також тематичні зустрічі з представниками немедичних професій, які розповідають про свій життєвий шлях, обраний фах і мотивацію, яка спрямувала їх до успіху. 5 лютого український режисер, сценарист, актор театру та кіно, військовослужбовець Сил територіальної оборони ЗСУ Ахтем Сеітаблаєв прочитає студентам  нашого Університету мотиваційну лекцію до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2024 році. Запрошуються студенти усіх факультетів!

Пресцентр НМУ