У Навчально-науковому центрі медичної симуляції проводять ознайомчі консультації

08.05.2023

Незважаючи на складнощі воєнного стану, наш Університет продовжує розвивати освітні послуги здобувачам вищої освіти, тим самим забезпечує отримання випускниками дипломів міжнародного європейського зразка. Важливим компонентом другого етапу ЄДКІ є інтегрований тестовий іспит (КРОК 2) та об’єктивний структурований клінічний (практичний) іспит (ОСК(П)І). У ці дні у Навчально-науковому центрі медичної симуляції проводяться консультації для випускників НМУ 2023.

Згідно з розпорядженням навчально-методичного відділу викладачі медичних факультетів нашого Університету за погодженим графіком проводять ознайомчі консультації у приміщенні Навчально-наукового центру медичної симуляції. Випускники опановують алгоритми проходження станцій та знайомляться з технічними питаннями етапності іспиту. Студенти мають нагоду отримати відповіді на усі питання, що виникають у процесі підготовки до об’єктивного структурованого клінічного іспиту.

Директорка Центру Юлія Бойко зазначила, що з 1 по 12 травня заплановані щоденні консультації викладачів восьми випускаючих кафедр. Майбутні медики у формі навчання проходять усі станції, виконують медичні маніпуляції на манекенах. Наступного разу у Навчально-науковому центрі медичної симуляції чекають на здобувачів вищої освіти уже під час складання іспитів, коли вони демонструватимуть свій рівень практичної лікарської підготовки.

Пресцентр НМУ