У Консультативно-діагностичній поліклініці НМУ проводять профілактичні медичні огляди

18.01.2024

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця продовжується реалізація лотів для переможців масштабного благодійного аукціону, метою якого був збір коштів на закупівлю розвідувального дрона для 11-го окремого батальйону спеціального призначення, де нині несе службу студент нашого Університету. Свій лот на аукціоні представила і Консультативно-діагностична поліклініка Університетської клініки НМУ – профілактичний медичний огляд. Така послуга досить популярна серед пацієнтів закладу охорони здоров’я. Студентка четвертого курсу медичного факультету №3 Дар’я Спірітус встигла перевірити стан здоров’я.

Дар’я Спірітус не випадково стала переможницею благодійного аукціону. Вона активно займається волонтерством, є тренеркою із надання невідкладної допомоги. Десятки майстер-класів провела дівчина для студентів, де навчала майбутніх медиків умінню проведення серцево-легеневої реанімації, наданню першої невідкладної допомоги в екстрених ситуаціях. Нагородою за донат на потреби ЗСУ під час благодійного аукціону стала перевірка стану власного здоров’я. Адже профілактика – найкращий механізм попередження захворювань.

При проведенні профілактичного медичного огляду студентку обстежили кваліфіковані лікарі багатьох спеціальностей, провели лабораторні та інструментальні дослідження та надали необхідні консультації. Надалі, за бажанням, вона буде знаходитися під опікою досвідчених медичних фахівців.

Як зазначає заступниця генерального директора Університетської клініки НМУ з консультативно-діагностичної роботи, доцентка Наталія Горач, поліклініка надає консультативно-діагностичну допомогу за 25 спеціальностями згідно з ліцензією МОЗ України. Заклад акредитований і має міжнародний сертифікат якості ISO. У структурі поліклініки – терапевтичне, хірургічне, фізіотерапевтичне відділення, пункт вакцинації, денний стаціонар і відділення діагностики. Консультують відвідувачів поклініки висококваліфіковані фахівці, професори та доценти з 11 кафедр нашого Університету. Окрім того, медичний заклад підключено до електронної системи охорони здоров’я, працює електронна реєстратура за попереднім записом до лікаря, видачою рецептів і листків непрацездатності.

Що важливо, тут можна пройти усі види медичних оглядів:

  • попередній (періодичний);
  • працівників певних категорій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних захворювань;
  • осіб, робота яких проводиться при підвищеному атмосферному тиску (робота в кесонах, водолазні роботи, роботи в барокамерах);
  • осіб для роботи на суднах з отриманням сертифікату;
  • обслуговуючого персоналу суден, осіб, діяльність яких пов’язана з готуванням та роздаванням їжі, виробництвом продуктів харчування на борті судна (кок, стюардеса, офіціант) з отриманням сертифікату.

Оснащення сучасним обладнанням, де проводиться електрокардіографія, спірометрія, аудіометрія, тонометрія, ультразвукова діагностика, рентгенографія, палестезіометрія, спектр лабораторних досліджень, дозволяє надавати пацієнтам широкий обсяг послуг.

Тож у Консультативно-діагностичної поліклініці Університетської клініки НМУ чекають на пацієнтів і готові провести якісний профілактичний огляд та надати кваліфіковану медичну допомогу.

Записатися на профілактичний медичний огляд можна з телефоном кол-центру Університетської клініки НМУ:

+38 (096) 01-02-03-1

+38 (095) 01-02-03-1

+38 (073) 01-02-03-1

Пресцентр НМУ