У гуртожитку №7 провели заняття з тактичної медицини

07.12.2022

6 грудня для всіх мешканців гуртожитку № 7 провели заняття з тактичної медицини «Надання домедичної допомоги у цивільних умовах».

Заняття відвідали як іноземці, які навчаються на факультеті підготовки іноземних громадян, так і вітчизняні студенти НМУ, які мешкають наразі у гуртожитку. Бажання студентів було набути практичних знань, дізнатися про новітні засоби захисту та поділитися своїми знаннями.

Майстер-клас провів студент VI курсу медичного факультету № 2 Єгор Осадчих, який має практичний досвід допомоги. Своїми знаннями він поділився зі слухачами. У процесі навчання виникали дискусії, студенти ділилися своїми теоретичними знаннями. Осторонь не були і наші іноземні студенти, вони ставили питання, обговорювали цікаві моменти.

Слухачі майстер-класу акцентували свою увагу на таких питаннях: яку медичну допомогу надавати постраждалому, як надавати медичну допомогу собі. Навчилися розпізнавати критичну кровотечу і чим допомогти людині з такою кровотечею, аби її врятувати. Приділили увагу і правилам поведінки під час повітряної тривоги.

 

Факультет підготовки іноземних громадян