У 58 лікарів-інтернів кафедри педіатрії післядипломної освіти розпочалося навчання

04.09.2023

1 вересня на клінічній базі кафедри педіатрії післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у дитячій клінічній лікарні3 м. Києва відбулися установчі збори лікарівпедіатрів-інтернів 1-го року навчання. Цьогоріч в Інститут післядипломної освіти за спеціальністю «Педіатрія» вступило 58 лікарівінтернів.

Під час зустрічі інтерни познайомилися з колективом кафедри та професорсько-викладацьким складом, обговорили особливості навчання.

З вітальним словом із нагоди початку навчального року до вступників звернувся завідувач кафедри, професор Юрій Марушко. Особливу увагу професор акцентував на безпеці, яка в умовах військового стану має бути пріоритетом. Відтак, на кожній базі стажування кафедри облаштовано укриття.

Також до інтернів звернулася директорка Інституту післядипломної освіти НМУ, професорка Тетяна Вежновець. Вона привітала майбутніх лікарів-педіатрів із початком навчання та побажала плідної праці, зосередженості та безмежного бажання удосконалюватися, аби кожен міг з гордістю називати себе лікарем-педіатром!

Своєю чергою доцент кафедри, куратор лікарів-педіатрів Геннадій Шеф детально ознайомив інтернів із регламентом занять, документацією, яку необхідно підготувати, особливостями навчання на клінічних базах кафедри. Під час зборів відбулося розподілення інтернів на групи та визначено куратора кожної з них.

Бажаємо майбутнім лікарям-педіатрам плідного, цікавого, успішного та безпечного навчального року в інтернатурі!

За інформацією кафедри педіатрії післядипломної освіти