У 2022 РОЦІ ДО НМУ ВСТУПИЛО ПОНАД 100 АСПІРАНТІВ

06.09.2022

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулося засідання аспірантів 1-го року навчання. Молодих науковців ознайомили з особливостями освітньо-наукових програм, за якими вони  навчатимуться, та обговорили перші кроки у їхній чотирирічній науковій роботі. Цьогоріч більше 100 аспірантів стали частиною наукової родини нашого Університету.

«Цього року кількість аспірантів, які вступили до НМУ за різними формами навчання, рекордно велика. Вона перевищила 100 осіб. Радує, що молодь пов’язує своє майбутнє з медичною наукою та Національним медичним університетом імені О.О. Богомольця. Наш Університет активно розвивається, ми розширяємо міжнародну співпрацю, зокрема в напрямку програм стажувань для PhD», – пояснив проректор з наукової роботи та інновацій, професор Сергій Земсков.

Голова Товариства молодих вчених і спеціалістів, доцент Ірина Костюк розповіла про пріоритетні напрямки Товариства та підтримку, яку воно надає молодим науковцям у різних сферах їхньої наукової та професійної діяльності.

Завідувач відділу аспірантури та докторантури, доцент Катерина Гололобова привітала аспірантів зі вступом та відзначила, що вступні іспити показали високий рівень організованості та відповідальності аспірантів. Вона ознайомила майбутніх науковців із розкладом занять, порядком укладання договорів і затвердженням тем дисертаційних досліджень, розповіла про особливості освітніх програм та вибіркові дисципліни.

Цього ж дня аспіранти отримали індивідуальні плани аспіранта та витяги з наказу про зарахування.

 

Відділ аспірантури та докторантури