ТРЕНІНГ ДО ОСКІ-1 ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТРЕТЬОГО КУРСУ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №2

06.03.2020

5 березня 2020 року у лекційній аудиторії №2 морфологічного корпусу НМУ ім. О.О. Богомольця навчально-науковий відділ Студентської ради медичного факультету №2 провів тренінг до ОСКІ-1 для студентів 3 курсу. Тему зустрічі було присвячено комбінованій станції “Реєстрація ЕКГ та вимірювання артеріального тиску”.

Майстер-клас провели викладачі кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 О.М.Плєнова та А.В.Ляхоцька. Розповівши всі основні моменти проведення іспиту, вони проконтролювали виконання студентами практичних навичок і вказали на найпоширеніші загальні помилки серед студентів-медиків при складанні іспиту.

Третьокурсники мали змогу власноруч виміряти артеріальний тиск та зареєструвати електрокардіограму за всіма нормативними правилами, що стане їм у нагоді під час літньої сесії.

Висловлюємо свою подяку кандидатові медичних наук, доцентові Ользі Миколаївні Плєновій та завідувачеві кафедри ПВМ №1 член-кореспондентові НАМН України, професорові Василеві Захаровичу Нетяженку за зацікавленість у підготовці студентів до іспиту.

               

Прес-центр за матеріалами деканату медичного факультету №2