СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ЖІНОК-МЕДИКІВ СТОЛИЦІ

07.03.2019

6 березня 2019 року у приміщенні Центру культури і мистецтв НТУУ (КПІ) відбувся урочистий концерт з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня – 8 Березня. Організатором цієї події виступив Київський міський профком працівників охорони здоров’я м. Києва. Було запрошено 1500 жінок-медиків з понад 300 медичних закладів столиці.

Перед початком святкового концерту у фойє була організована виставка-конкурс рукоділля та творчості, яка ознайомила з роботою майстрів різних видів самодіяльної творчості. Особливий інтерес у відвідувачів викликав стенд, на якому були представлені роботи талановитих працівників нашого Університету. Голова профкому співробітників НМУ імені О.О. Богомольця Марія Лук’янець із задоволенням виступила у ролі екскурсовода. Вона із захопленням розповіла про творчість кожного із майстрів, роботи яких були представлені на виставці.

Потім всі запрошені перемістилися до концертної зали, де розпочалися  урочистості. З вітальним словом перед присутніми виступила народний депутат України, Голова Комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець, Голова Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Сергій Кубанський та Заступник директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Геннадій Лепський. Вони привітали жінок з Міжнародним жіночим святом, наголосивши, що 80% медиків Києва – це представниці прекрасної статі і саме на них покладена відповідальність за здоров’я всіх киян.

Далі розпочався урочистий святковий концерт. Перед присутніми  виступив Київський академічний муніципальний духовий оркестр та його солісти.

Після концерту були оголошені переможці конкурсу. Почесною грамотою Ради  Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я у номінації «Картини маслом» за ІІІ місце в міському конкурсі творчого мистецтва серед медичних працівників м. Києва «Рукоділля» та грошовою винагородою було нагороджено завідувача кафедри хірургії стоматологічного факультету, професора Миколу Тутченка. Роботи інших майстрів НМУ імені О.О. Богомольця – начальника механічних майстерень Олександра Янгена, лікаря-стоматолога Стоматологічного медичного центру Ірини Чайкіної та завідувачки відділу бібліотеки Оксани Надос, були відзначені грошовими сертифікатами.