Створено національний навчальний курс з питань травматології та ортопедії

28.02.2023

Колектив кафедри травматології та ортопедії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця є одним із співавторів створення національного навчального курсу з питань травматології і ортопедії. Курс має на меті допомогти у безперервному професійному розвитку профільних лікарів і лікарів суміжних спеціальностей.

В онлайн-форматі під час конференцій провідні фахівці діляться практичним досвідом і науковими досягненнями. У заходах беруть участь завідувач кафедри травматології та ортопедії НМУ, професор Олександр Бур’янов і співробітники, зокрема професори Тарас Омельченко, Володимир Кваша, доценти Володимир Чорний, Віктор Лиходій.

25 лютого в конференції, присвяченій актуальним проблемам лікування колінного суглоба, взяли участь 14 відомих спеціалістів у цій галузі. Вичерпну доповідь підготував у співавторстві зі своїми колегами доцент Володимир Чорний, який поділився досвідом онкологічного ендопротезування колінного суглоба. У програмі пленарних засідань також були професійні дискусії, відповіді доповідачів на питання учасників наукового форуму.

 

За інформацією кафедри травматології та ортопедії