СТУДРАДА НМУ ОРГАНІЗУВАЛА БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ДІТЕЙ В ОХМАТДИТІ

09.12.2022

8 грудня до Дня Святого Миколая Студентська рада Національного медичного університету імені О.О. Богомольця організувала благодійний ярмарок на підтримку дітей, які перебувають на лікуванні в НДСЛ «Охматдит». До ярмарку були залучені студенти, викладачі й адміністрація Університету. Всі виручені кошти витратять на подарунки дітям.

На благодійному ярмарку у морфологічному корпусі було представлено безліч книг, малюнків і картин, прикраси з бісеру, вишиті серветки, новорічні іграшки, свічки, багато солодощів і іншого смачного, а родзинкою стали масаж і гадання на картах таро. Більшість виробів були «нandmade».

Ярмарок відвідали студенти, викладачі й адміністрація Університету. Долучилися й ректор НМУ, професор Юрій Кучин та голова профспілки співробітників Університету, професор Лілія Яременко. Вони також вирішили підтримати цей благодійний студентський проєкт і придбали картини.

Усі виручені кошти Студентська рада витратить на подарунки дітлахам, які, беручи до уваги ситуацію в країні та стан здоров’я, заслуговують на справжнє свято.

 

Студрада НМУ