СТУДЕНТИ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ РАЗОМ З ВСЕУКРАЇНСЬКОЮ ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «ТОЧКА ДОТИКУ» ПРОВЕЛИ ВОРКШОП ЩОДО СПРОМОЖНОСТІ ГРОМАДЯН ПРОТИДІЯТИ КОРУПЦІЇ

09.12.2019

6 грудня у конференц-залі Стоматологічного центру НМУ імені О.О.Богомольця відбувся воркшоп зі студентами стоматологічного факультету, організований Всеукраїнською Громадською організацією «Точка дотику».

Організація за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI), реалізує проект «Інноваційні мистецькі заходи для протидії корупції». Проект спрямований на підвищення здатності громадян протидіяти корупції шляхом забезпечення доступу до сучасного та актуального освітньо-мистецького продукту, направленого на розкриття корупції.

Захід відвідали перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А.Канюра, декан стоматологічного факультету, професор Н.В.Біденко, заступник декана стоматологічного факультету, доцент В.В. Філоненко.

Цікаво, що саме явище корупції було розкрите в гумористичній формі, продемонстровано, які життєві правила та навички допомагають корупціонерам стати успішними. Найактивніші учасники отримали компліментарні нагороди та сертифікати.

 

Прес-центр за матеріалами стоматологічного факультету