СТУДЕНТИ РАЗОМ ІЗ СТАРШИМИ КОЛЕГАМИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ ДОКЛАДАЮТЬ ЗУСИЛЬ, ЩОБ ВСТУПНА КОМПАНІЯ В НМУ ПРОХОДИЛА ЗЛАГОДЖЕНО І ОРГАНІЗОВАНО

22.07.2021

Однією із ключових складових успішного старту вступної компанії 2021 є налагоджена, роками відпрацьована система профорієнтаційної роботи серед потенційних абітурієнтів. Створено й успішно діє профільний відділ, який очолює Л.М. Мусієнко.

Разом із Людмилою Миколаївною активно ведуть цей важливий напрямок роботи провідні фахівці А.О. Микитюк та Ю.В. Харитоненко. Цей молодий, енергійний колектив став осередком консультативного центру вступної компанії НМУ у цьому році. Відвідувачами центру є не лише абітурієнти, а й їхні батьки та родичі, які перед тим, як відправити свою доньку чи сина на навчання до Університету, бажають отримати вичерпну інформацію про умови та правила вступу, про особливості навчального процесу, медичної спеціалізації та проживання і побуту студентської молоді.

Частими відвідувачами центру є іноземні громадяни. До консультативної роботи із сьогоднішніми абітурієнтами долучилися і студенти. У цьому році ці майданчики обладнано у приміщенні санітарно-гігієнічного корпусу. Студенти заздалегідь пройшли спеціальну підготовку. Вони ретельно оволодівали усіма тонкощами електронної подачі освітніх документів через єдину державну електронну базу освіти (ЄДЕБО). У перші дні прийому документів студенти консультували і водночас допомагали подавати електронні заяви десяткам абітурієнтів.

Нині уже подано через консультативний відділ приймальної комісії близько 200 електронних заяв. Цей важливий процес триває. Студенти разом із старшими колегами приймальної комісії роблять все для того, щоб вступна компанія  в НМУ проходила злагоджено і організовано. Серед тих, хто докладають до цього всі свої знання та вміння, вихованці НМУ Володимир Павлик, Анастасія Причепа, Анна Бей, Світлана Шевчук, Вікторія та Ростислав Гуртовенки та інші майбутні медики.

                                                                       

Газета «Медичні кадри»