Студенти НМУ організували мотиваційну зустріч із відомим нейрохірургом Емілем Аскеровим

30.01.2023

27 січня студентські ради медичних факультетів №1 і №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця організували мотиваційну зустріч із відомим нейрохірургом, нейроонкологом, членом Європейської асоціації нейрохірургів, завідуючим нейрохірургічного відділення «Клініки Спіженко», медичним блогером з аудиторією 25 000 читачів Емілем Аскеровим.

Захід складався з двох частин – лекції та блоку запитань і відповідей. Під час зустрічі говорили про те, як розпочати свій шлях у практичній медицині, як знайти наставника, як комунікувати з колегами та пацієнтами. Також підіймали питання формування позитивного іміджу лікаря та на що варто звертати увагу сучасному молодому лікарю, як ефективно займатися саморозвитком. Головний меседж заходу – «Ваш шлях починається з Вас». Адже саме мотивація є важливою частиною успіху для майбутнього медика.

Після презентації Еміль Аскеров дав змістовні та вичерпні відповіді на всі питання студентів. Найактивніші учасники мотиваційної лекції отримали сертифікати від бренду медичного одягу – @doktoram і спеціальний подарунок від спікера – екскурсію в Медичний центр імені академіка Ю. П.Спіженка «Клініка Спіженка».

Організація та відвідування таких заходів підтверджує бажання наших студентів працювати, розвиватися та самовдосконалюватися. А взаємодія студради медичних факультетів №1 та №3 вже стає доброю традицією в організації різних івентів для розвитку студентів.

 

Пресцентр НМУ за інформацією М3