Студенти НМУ організували благодійний проєкт для Краматорської лікарні

05.10.2022

Студентська рада Національного медичного університету імені О.О. Богомольця ініціювала соціальний проєкт допомоги лікарні з особливо небезпечних районів України. Спільно з благодійною організацєю «Українська студентська ліга» наші студенти організували благодійний збір на потреби комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №3» Краматорської міської ради.

Так, наприкінці червня Студентська рада НМУ ініціювала благодійний збір для Краматорської міської лікарні №3. Вже в серпні представники Української студентської ліги доставили на схід гуманітарну допомогу від наших друзів з-за кордону. За визначений час було зібрано 154 000 гривень, за які для лікарні придбали ендоскопічну стійку для обладнання. Також привезли носові тампони для зупинки кровотечі і носові септальні тампони на суму 20 000 гривень.

Нагадаємо, що з початком війни Студентська рада НМУ запустила роботу Благодійного відділу. Спочатку його метою була допомога ЗСУ та ТрО, а згодом волонтерська діяльність розширилася і на цивільні об’єкти інфраструктури.

Також наші студенти отримали лист-подяку від «Міської лікарні №3» Краматорської міської ради за надання благодійної допомоги. Сьогодні ми радіємо словам вдячності від адміністрації лікарні, тому що розуміємо, що в єдності – сила!

Пишаємося нашим студентством – майбутнім української медицини.

 

 

Пресцентр за інформацією Студради НМУ