СТУДЕНТИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №3 ВІДВІДАЛИ МАЛЕНЬКИХ ПАЦІЄНТІВ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ №6 ТА ВРУЧИЛИ ЇМ ПОДАРУНКИ

13.01.2022

Студенти медичного факультету №3 разом із деканом, професором Оксаною Валентинівною Виговською відвідали дітей Клінічної лікарні №6, опорної для кафедри педіатрії, з якою триває давня та продуктивна співпраця. Традиційно протягом багатьох років у новорічно-різдвяні свята майбутні педіатри приходять до маленьких пацієнтів цієї лікарні, щоб потішити їх подарунками, зігріти своїм  теплом, чуйністю, добротою та щирістю.

Директор клінічній лікарні № 6 Олена Володимирівна Каргаполова  подякувала за подарунки і допомогу, яку вони надають хворим дітям.

Крім солодощів та іграшок клініці було вручено надзвичайно важливі дитячі мішки АМБУ з розширеною комплектацією та дитячий пульсоксиметр — речі, придбані на кошти, отримані на ярмарку, проведеному медичним факультетом №3 напередодні Нового року. Цей ярмарок щороку вражає розмаїттям власноручних виробів, зокрема солодощів, картин та новорічних прикрас, які охоче купують і студенти, і викладачі, і співробітники НМУ.

Дякуючи всім, хто долучився до цієї благодійної акції, декан медичного факультету №3, професор О.В. Виговська зазначила: “Чудово, що цього року до ярмарку, організованому майбутніми педіатрами, активно долучилися студенти ФПЛ ЗСУ та медико-психологічного факультету. Переконана, що наступного року коло благодійників стане ще ширшим, що дасть змогу придбати для клініки та її маленьких пацієнтів більше смачних, потрібних та корисних подарунків”.

 

Прес-центр за матеріалами деканату медичного факультету №3