СТУДЕНТИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №3 ПЕРЕДАЛИ МАЛЕНЬКИМ ПАЦІЄНТАМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ДИТЯЧОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ЛІКАРНІ “ОХМАТДИТ” ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ

18.12.2020

На початку грудня медичний факультет №3 запросив усіх охочих долучитися до благодійної акції до Дня Святого Миколая – збору медикаментів та подарунків вихованцям дитячих будинків та пацієнтам Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”.

Організатори акції, Анастасія Вавшкевич та Олександра Дука, а також Дар’я Спірітус, яка відповідала за зв’язки НМУ з Мальтійською службою, та Олександра Назаренко – головний координатор благодійного проекту “Святий Миколай мандрує “ОХМАТДИТом”, щиро подякували усім небайдужим за участь і допомогу у її здійсненні. “Спільними зусиллями нашого Університету було зібрано: канцтовари (альбоми, олівці, фарби, пензлики, стікери, розмальовки, пластилін), книги, іграшки, засоби гігієни (шампуні, гелі для душу, дитяче мило і креми) і все це для дітей різного віку”, – йдеться у повідомленні медичного факультету №3, розміщеному на їхній сторінці у FB.

Напередодні Дня Святого Миколая студенти медичного факультету №3 передали подарунки дітям, які перебувають на лікуванні в Національній дитячій спеціалізованій лікарні “Охматдит”. Попереду ще дитячий будинок!

 

Прес-центр