СТУДЕНТИ-ІНОЗЕМЦІ ФАКУЛЬТЕТУ ПІДГОТОВКИ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

24.08.2021

Сьогодні  іноземні студенти факультету підготовки іноземних громадян, які мешкають у гуртожитку №7 в дружному колі  урочисто відзначили національне свято українського народу – День Незалежності.

Хоча переважна більшість студентів, які здобувають медичну освіту в університеті, зараз удома на канікулах та чимало молоді літо проводить в Україні, тож влаштували свято в рідному для них куточку та щиро привітали українців  зі святом.

Студенти з гордістю, поклавши руку на серце, під гімн нашої держави піднімали прапор України та стяг НМУ. Звучали  пісні про незалежність  країни, лунали теплі привітання. Із задоволенням спілкувалися, смакували солодощами та фруктами. Куратор Максим Якимчук розповів про важливість пам’ятної дати –24 серпня, свято, яке шанує кожен українець, адже наша країна 1991 року, позбувшись залежності,  набула суверенітету і відтоді почала будувати  свою нову історію.

День Незалежності відзначає уся Україна, й іноземні студенти, які вважають себе єдиною дружною інтернаціональною родиною Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, розділяють з українськими студентами велич цього свята на знак вдячності до країни, де живуть і навчаються.

 

                                                                                               Факультет підготовки іноземних громадян