СТУДЕНТСЬКЕ СВЯТО ФІЗКУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ – «SPORT DRIVE»

22.04.2019

Минулої суботи 20 квітня 2019 року у парку імені Пушкіна і на прилеглому до нього спортивному майданчику НМУ відбулося свято фізкультури та спорту «Sport Drive». Його організатори подбали про те, щоб усі учасники заходу отримали позитивні емоції від змагань, відкрили для себе цікаві види спорту та змістовно й активно відпочили.

 Цього разу перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л. Кучин, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А. Канюра, заступник ректора з наукової роботи, доцент С.А. Павловський прийшли на свято не  лише для того щоб висловити свою підтримку, а й взяти безпосередню участь у спортивних заходах.

Але головними героями фізкультурного дійства були студенти. Вони змагалися у легкоатлетичному кросі, а під час так званих «Козацьких розваг» хлопці долали смуги перешкод, демонструючи неабияку витривалість, спритність та фізичну силу. На всіх етапах змагання підбадьорювали спортсменів дівчата хореографічної шоу-групи. Особливо цікавими і захоплюючими стали майстер-класи спортивних секцій та гуртків. На різних локаціях стадіону виступали паркуристи, бійці клубу змішаних видів єдиноборств. Студенти мали можливість приміряти лицарські обладунки і спробувати себе у ролі середньовічних воїнів. А ще на спортивному майданчику вирували змагання з настільного тенісу, шахів, гирьового спорту. І на завершення переможців чекали нагороди – грамоти, пам’ятні і цінні призи.

Газета «Медичні кадри»