Студент НМУ став переможцем спартакіади «Здоровий киянин»

08.11.2023

Студенти Національного медичного університету імені О. О. Богомольця постійно стають переможцями різноманітних спортивних змагань. Нещодавно за підсумками фінального етапу XI Київської міської спартакіади «Здоровий киянин» у категорії гирьового спорту та армреслінгу лідирував студент 3 курсу факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України Валерій Черевань. Майбутній військовий лікар став призером багатьох змагань із зазначених спортивних дисциплін.

За словами тренера переможця, завідувача кафедри фізичного виховання та здоров’я НМУ Юрія Щербини, який нещодавно отримав титул чемпіона світу з гирьового спорту, важливо, що формат спартакіади «Здоровий киянин» сприяє популяризації здорового способу життя. Це об’єднує і оздоровлює багатьох людей у світі. Тож вихованці нашого Університету охоче долучаються до таких корисних суспільних заходів і перемагають у дружньому протиборстві.

Як повідомив Валерій Черевань, з кожним наступним ривком гирі і напруженням м’язів під час армреслінгу відчувається приплив енергії та емоційний підйом. Тож участь у спортивних заходах і змагання з достойними суперниками приносять неабияке задоволення кожному, хто обрав здоровий спосіб життя.

Представники трудових колективів і члени профспілок, які взяли участь у цьогорічній Київській міській спартакіаді «Здоровий киянин», наголошували на важливості проведення таких змагань особливо у період воєнного стану, що є свідченням активного спортивного життя столиці, на противагу зусиллям ворога, спрямованим на знищення українського козацького духу.

Вітаємо нашого переможця і його тренера з гарним результатом!

Пресцентр НМУ за інформацією організаторів змагань