Стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників

02.07.2024

1 липня для більшості вступників до закладів вищої освіти для здобуття ступеня бакалавра/магістра, зокрема й до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, стартувала реєстрація електронних кабінетів.

Абітурієнти мають зареєструвати електронні кабінети, що потрібні для подачі заяв на вступ до закладу вищої освіти.

Зареєструватися на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти можуть вступники на основі повної загальної середньої освіти (11 класів), дипломів фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста (НРК5) для здобуття ступеня бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного спрямувань (початок подання заяв – 19 липня). На основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК 6, НРК 7) – для здобуття ступеня магістра (початок подання заяв: 1 серпня).

Реєстрацію електронних кабінетів відкрито до 31 жовтня, тож у вступників є можливість зареєструвати кабінет не лише до початку подання заяв, але й упродовж часу приймання заяв, визначеного за відповідними траєкторіями вступу.

У ході реєстрації вступники мають уважно перевіряти, чи коректно завантажені усі дані, адже після подання першої заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету вже неможливо.

Важливо запам’ятати вказану під час реєстрації адресу електронної пошти, адже вона буде пізніше потрібна для входу у кабінет.

Відеоінструкція з реєстрації особистого електронного кабінету вступника

 

Пресцентр НМУ за інформацією Міністерства освіти і науки України