СЬОГОДНІ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПОДАННЯ І ПРИЙОМ ОРИГІНАЛІВ НА КОНТРАКТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

17.08.2021

Сьогодні, 17 серпня 2021 року, о 18.00 буде поставлено крапку у такому важливому етапі вступної кампанії, як прийом оригіналів документів на факультети і спеціальності НМУ на контрактній основі. 1300 – така-от кругла цифра – кількість поданих оригіналів станом на вечір, 16 серпня. Зокрема, на перший курс стоматологічного факультету подано 209 і на другий курс 81 оригінал.

«Цифри, на наш погляд, обнадійливі, – сказала, коментуючи ситуацію, декан стоматологічного факультету, професор Н.В.Біденко. – Прохідний конкурсний бал і на контрактній основі у нас досить високий. Погодьтеся, це дає підстави сподіватися, що контингент поповнює наші лави якісно непоганий, з високим рівнем знань і здібностей. А це в свою чергу обнадіює в тому плані, що переважна більшість успішно складе іспити і наступного року навчатиметься на другому курсі».

Продовжують надходити оригінали на спеціальність 225 «Медична психологія». Тут виникла конкурсна ситуація, і остаточний прохідний бал визначиться лише після 18.00. Дехто вже зараз забирає документи, а окремим абітурієнтам, які завбачливо подали заяви на спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» і 226 «Фармація» (денна форма), буде запропоновано вступ на ці спеціальності.

Завтра, о 10.00 на спеціальному засіданні Приймальної комісії буде підбито попередні підсумки важливого етапу вступної кампанії-2021 в НМУ імені О.О.Богомольця.

 

Прес-центр