ШКОЛА-СЕМІНАР З ФІЗИКИ ЖИВОГО ТА БІОЕТИКИ: ПІДСУМКИ ФОТОКОНКУРСУ «КРАСА НАВКОЛО ТА ВСЕРЕДИНІ НАС (ПРИРОДА, СУСПІЛЬСТВО, ЛЮДИНА)»

09.02.2021

Завершено фото-конкурс «Краса навколо та всередині нас», що проводився у грудні 2020 – січні 2021 року в рамках роботи факультативної школи-семінару «Проблеми фізики живого та біоетики». Девізом конкурсу стала відома цитата з Конфуція «Краса є в усьому, але не всім дано це бачити». У конкурсі взяли участь студенти  та викладачі НМУ імені О.О. Богомольця,  запрошені науковці. До журі увійшли науково-педагогічні співробітники та запрошені фахівці в галузі мистецтв. Модераторами були доценти кафедри медичної і біологічної фізики та інформатики НМУ імені О.О. Богомольця Анатолій Єгоренков та Вікторія Пащенко.  Нагадаємо, що раніше було визначено лідерів глядацьких  симпатій (див. ТУТ)

На даний час переможців конкурсу  визначило журі.  Ними стали такі фотороботи:

I місце  – фоторобота «Унікальність» (автор:  студентка медичного факультету №4 НМУ імені О.О. Богомольця Ангеліна Пономаренко);

II  місце –  фоторобота «Краса – страшна сила» (автор: доцент  Анатолій Єгоренков, НМУ імені О.О. Богомольця);

На III місце було обрано  дві роботи – «В пошуках гармонії» (автор: студентка стоматологічного факультету НМУ Дарина Кришень)

та робота «Політ чайки – острів Шпіцберген» (автори: наші друзі – студенти з Німеччини).

На IV  місце з приблизно однаковими балами від журі було обрано 11 робіт. Деякі з них зробили студенти нашого Університету: «Мова тіла» (автор – Людмила Жорняк),

«Зимове чаклунство» (автор – Анастасія  Прокопець),

 

«За горизонт» (автор – Віра  Бабешко).

 

Переможців конкурсу буде нагороджено грамотами.  Організатори конкурсу одностайно висловили подяку всім його учасникам за творчий підхід у пошуках «краси навколо та всередині нас». Усі учасники фотоконкурсу отримають  дипломи, їхні роботи можна побачити на  youtube-сторінці школи-семінару з фізики живого та біоетики за посиланням:

https://www.youtube.com/channel/UCsZci3tBA–a4S0_P1CgQoQ/videos .

 

Прес-центр за матеріалами школи-семінару «Проблеми фізики живого та біоетики»