СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «МЕТОДОЛОГІЯ АНАЛІЗУ ТА ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ»

26.03.2015

     25 березня 2015 року факультет підвищення кваліфікації викладачів презентував семінар-тренінг «МЕТОДОЛОГІЯ АНАЛІЗУ ТА ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ» для кураторів ФПК та завучів кафедр Університету. 

Під час електронної реєстрації учасників було визначено основні напрями семінару, які б враховували інтереси та потреби цільової аудиторії. З огляду на це доповідач, кандидат психологічних наук, доцент Мирослава Мирославівна Філоненко обґрунтувала та представила для обговорення актуальні проблеми визначення вимог та критеріїв сучасного навчального заняття. 

У доповіді йшлося про підвищення методологічної компетентності викладачів у напрямі здійснення об’єктивного аналізу навчального заняття, вміння надавати оцінку проведеного навчального заняття і його рецензії. 

Даний семінар-тренінг започатковує практику підвищення методологічної компетентності викладачів НМУ з подальшим її поширенням на кафедри Університету та  покращення якості вищої медичної освіти. Всі зареєстровані учасники семінару мали можливість отримати електронні методичні матеріали за результатами семінару.