РОЗШИРЕНІ ЗБОРИ ПРОФКОМУ СТУДЕНТІВ

22.06.2015

17 червня 2015 р. відбулися розширені збори Профкому студентів, на яких була представлена спільна доповідь голів Профкому, Студпарламенту та Студентського наукового товариства  щодо актуальної та важливої теми для студентства –  правил обрахунку інтегрованого рейтингового показника студента.

Це питання викликало неабияку зацікавленість присутніх. У ході дискусії було запропоновано зміни до обрахунку та прийнято рішення після доопрацювання пропозицій, представлення та обговорення їх на сайті профкому, запропонувати до розгляду адміністрації університету.
Профком студентів прозвітував про роботу, проведену  за 2014/2015 навчальний рік. Голови профбюро та голови комісій профкому розповіли присутнім про виконану роботу, а також презентували стратегію розвитку та бачення роботи у своїх напрямках на майбутнє. 

 Спільною задачею для всіх профбюро за пройдений рік  було налагодження структури. Активізація роботи профоргів курсів, покращення інформування студентів щодо пропозицій та можливостей профкому. Розповіли присутнім про соціальний захист студентів факультету, замовлення пільгових проїзних квитків та участь представників та активістів у загальноуніверситетських заходах.

Голова  профкому студентів Власій Пилипко зауважив, що в такому структурованому вигляді профбюро почали працювати нещодавно, оскільки в повному обсязі почали функціонувати комісії профкому: соціального і правового захисту, оздоровча, житлово-побутова, культурно-масова, фізичного виховання та туризму, інформаційна.
Голови комісій також представили свої звіти про виконану роботу, доповіли про персональний їх склад, розповіли про наявні проблеми та про пріоритетні напрямки розвитку комісій у майбутньому.

У доповіді культурно-масової комісії значну увагу було приділено першому благодійному балу НМУ «Заради наших героїв», на якому були зібрані 43 626 грн. та придбано орбітрек та скануючий двохканальний лазер в реабілітаційний  центр солдат АТО.
Найбільшим надбанням інформаційної комісії стала модернізація та удосконалення сайту профкому, що відкриває ще більше можливостей для вчасного та зручного інформування студентства про найбільш актуальні новини та події.

Активну участь у обговореннях взяли представники Студпарламенту, Студентського наукового товариства та просто не байдужі студенти.
На зборах були присутні голова профкому співробітників М.М. Лук'янець, заступник голови профкому співробітників В.Г. Лапко та  директор студмістечка І.І. Августинович, які висловили подяку профкому студентів за плідну роботу та побажали успіхів у подальших починаннях.