РОЗБЛОКУВАННЯ РЕКТОРАТУ

26.02.2014
Адміністрація Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вважає за необхідне офіційно довести до відома всіх співробітників і осіб, що навчаються в закладі наступне:
 
           станом на 26 лютого 2014 р. ректорат та кабінети його працівників розблоковано, проректори, керівники структурних підрозділів, бухгалтерія та інші адміністративні підрозділи виконують свої службові обов’язки та забезпечують умови для повноцінної роботи комісії, створеної МОЗ України;
           незважаючи на складну ситуацію в країні в цілому та в установах Держказначейства України зокрема, заробітні плати та стипендії в Університеті буде виплачено у штатному режимі без затримок.
 
Додатково повідомляємо, що 26 лютого 2014р. в приміщенні адміністративного  корпусу Університету (бульвар Т. Шевченка, 13) відбулося спільне засідання під головуванням в.о.  ректора Університету, член-кореспондента НАМН  України, професора Амосової  Катерини Миколаївни, представників студентського активу, членів комісії МОЗ України та керівництва закладу. Було обговорено ситуацію, що склалася, окреслені нагальні питання, які вимагають вирішення та опрацьований план подальших спільних дій.