Роз’яснення щодо Ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва від 20 грудня 2018 року

22.12.2018

Адміністрація НМУ імені О.О. Богомольця наголошує, що Університет виконав Ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 20 грудня 2018 року, в частині виконання обов’язків ректора, а саме Ю.Л.Кучина та О.М.Науменка, які забезпечують повноцінне функціонування університету відповідно до Статуту НМУ імені О.О. Богомольця та згідно своїх посад.

Ю.Л. Кучин, д.м.н., професор – перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти;

О.М.Науменко, д.м.н, професор – проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи

Крім того, констатуємо, що кадрові питання стосовно призначення або звільнення керівників установ, які входять до  компетенції МОЗ України, вирішуються, виключно, на підставі відповідних наказів Міністерства охорони здоров’я.

У разі виконання даної Ухвали буде повністю заблокована робота Університету: мають буди скасовані всі кадрові накази, накази про зарахування та переміщення контингенту студентів.

Питання присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, на які вони повністю заслуговують, не будуть розглядатися.

Буде припинено проведення освітньої і фінансово-господарської діяльності, а саме припиняться виплати стипендій,  зарплат і премій  не тільки наприкінці календарного, а й у наступному році. Крім того, мають бути відмінені тендери на проведення закупівель,  які вкрай необхідні для життєдіяльності Університету.

Адміністрація НМУ