РЕЗУЛЬТАТИ ПРОГРАМИ МІЖНАРОДНОГО ОБМІНУ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ З АКУШЕРСТВА І ГІНЕКОЛОГІЇ

30.08.2021

 

З 2 по 13 серпня 2021 року у рамках програми міжнародного обміну студентів-медиків «IFMSA» (International Federation of Medical students’ association) студентка 6-го курсу Словацького медичного університету міста Братислава Аліца Стефанкова (Alica Štefánková) проходила стажування на базі кафедри акушерства і гінекології №3, яку очолює доктор медичних наук, професор В.О. Бенюк.

Словацька студентка здобула практичний досвід роботи у веденні пацієнток із різними видами гінекологічної патології, лікуванні гінекологічних хворих на амбулаторному та стаціонарному етапах надання медичної допомоги, опанувала особливості перинатального супроводу вагітних. Завершуючи стажування, вона відзначила, що особливий захват у неї викликала її особиста участь як асистента на операціях.

Студенти на кафедрі акушерства і гінекології №3 не лише здобувають знання та вміння з класичної медицини за перевіреною часом методологією, а й мають можливість опанувати новітні технології. Досвід Аліції поповнився курсом навчання у сфері лазерної естетичної гінекології, що підтверджено відповідним сертифікатом.

Знання і уміння професорів та доцентів кафедри акушерства і гінекології №3, дружня атмосфера у колективі, дбайливий та висококваліфікований підхід до пацієнток, – утвердили Аліцу Стефанкову у виборі майбутньої професії.

Кафедра акушерства і гінекології №3 дає унікальну можливість студентам теоретично та практично ознайомитись із найсучаснішими світовими методиками обстеження та лікування хворих, здобути ґрунтовні знання у цій області медицини, а також отримати приємні враження.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри акушерства і гінекології №3