ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕННОЇ СТИПЕНДІЇ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ЮРИЧКА

19.04.2018

19 квітня 2018 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулося засідання спеціальної Стипендіальної комісії щодо призначення іменної стипендії імені Володимира Юричка – Героя України, студента медичного факультету №3, який загинув захищаючи суверенітет і цілісність України. Традиційно захід  проходив в аудиторії №4 морфологічного корпусу, яка носить ім’я Володимира Юричка.

На засіданні були присутні рідні Героя – батьки Володимир Володимирович і Лілія Богданівна та сестра Соломія.

На початку заходу Стипендією та Почесним сертифікатом були нагороджені попередні Лауреати стипендії імені Володимира Юричка – Віталій Дідик та Артем Сус. У зв’язку з тим, що Віталій Дідик зараз знову знаходиться в зоні проведення АТО на сході України, за його дорученням, Стипендію та Почесний сертифікат за нього отримав студент 3 курсу медичного факультету №3 Іван Бліщук.

На здобуття стипендії подали характеристики шестеро претендентів: Ахмад Джума (студент 5 курсу медичного факультету №3), Олександр Діхтярук (студент 5 курсу стоматологічного факультету), Семен Герасименко (студент 2 курсу медичного факультету №1), Дмитро Музичко (студент 3 курсу медичного факультету №1), Єгор Третьяков (студент 5 курсу медичного факультету №1), Олексій Шатнюк (студент 1 курсу медико-психологічного факультету). Студенти Університету продовжують активно брати участь в допомозі бійцям АТО та у волонтерській діяльності. За результатами таємного голосування стипендіатами стали – Ахмад Джума та Олексій Шатнюк. Переможці одразу отримали з рук батьків Володимира Стипендію та Почесний сертифікат. За Ахмада Джуму, який зараз проходить службу у 74-й військовій частині у зоні АТО, нагороду отримав студент 6 курсу ФПЛЗСУ Артем Сус.

Вітаємо переможців!

Запрошуємо студентів, які мають активну громадську позицію, почуття національної гідності та спрямовують власні зусилля на розбудову Української держави стати наступними претендентами на отримання іменної стипендії імені Володимира Юричка. Свої характеристики подавати в деканати своїх факультетів.

Відділ організаційно-педагогічної роботи
та довузівської підготовки