ПРОВЕДЕНО І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХІРУРГІЇ

18.02.2016

15 лютого 2016 року в Національному медичному університету імені О.О. Богомольця було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з навчальної дисципліни «хірургія» серед студентів НМУ. Олімпіада проходила на кафедрі хірургії №4 на базі Республіканської клінічної лікарні МОЗ України та відповідно до наказу НМУ імені О.О. Богомольця № 908  від 18 грудня 2015 року. 

Учасниками І етапу ВСО стали шестеро студентів, які мають оцінки «відмінно» з даної навчальної дисципліни, є гуртківцями і мріють стати спеціалістами в хірургічній галузі.
Серед тих, хто змагався за право представляти НМУ імені О.О. Богомольця на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади були студенти IV-V курсів, медичних факультетів №2 та №3.
Завдання І етапу ВСО передбачали 5 теоретичних питань з різних напрямів хірургії та співбесіду з професором Василем Храпачем. 

Учасники І етапу ВСО добре виконали завдання.

Представляти Університет на ІІ етапі Олімпіади будуть студенти 5 курсу медичного факультету №2: Іван Бабій (12 група), Дмитро Дубенко (18 група) та Костянтин Павлов (16 група).

Бажаємо успіху нашим студентам на ІІ етапі Олімпіади.

Прес-центр

 

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця