Профком студентів і медичний факультет №2 організували різдвяний ярмарок

28.12.2022

27 грудня в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбувся різдвяний ярмарок. Протягом дня студенти та викладачі нашого Університету мали можливість придбати різні смаколики, новорічні прикраси, іграшки й інші товари. Головна цінність виставлених на продаж товарів полягала в тому, що вони створені майбутніми медиками переважно власноруч. Вирученні кошти передали на підтримку Збройних Сил України. Організатори благодійного ярмарку – студентський профком і медичний факультет №2.

Окрім студентів і працівників, відвідала ярмарок і адміністрація НМУ: перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор Олександр Канюра, голова профкому співробітників, професор Лілія Яременко; декани факультетів: стоматологічного – професор Наталія Біденко, медичного №1 – професор Володимир Мельник, медичного №4 – професор Василь Алексійчук. Гостей зустрічали організатори декан медичного факультету №2, доцент Руслан Цимбалюк і голова студентської профспілки Ярослава Ґвазкова.

До святкової події долучився і студентський вертеп, влаштувавши справжній концерт з колядками та віншуваннями. До цього юні артисти виступали перед членами Наглядової Ради НМУ імені О.О. Богомольця, співробітниками ректорату та кафедр. У складі вертепу багато першокурсників, для яких таке передріздвяне дійство – прекрасна нагода продемонструвати свої таланти й активну життєву та громадянську позицію.

 

Пресцентр НМУ