8-9 ЛИПНЯ 2021 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ АСОЦІАЦІЇ ОРТОПЕДІВ І ТРАВМАТОЛОГІВ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. МОДЕРАТОР – ПРОФЕСОР О.А.БУР’ЯНОВ

06.07.2021

Як стало відомо, 8-9 липня 2021 року відбудеться засідання Асоціації ортопедів і травматологів Донецької області. Згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я України від 22 лютого 2019 року, сертифікат його учасника дає 10 балів при атестації.

Організатори засідання – Асоціація ортопедів і травматологів Донецької області, Донецький національний медичний університет, Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, НВМКЦ «Головний військово-медичний клінічний госпіталь», Українська військово-медична академія Міністерства оборони України, ДУ «Інститут травматології і ортопедії НАМН України», Видавничий дім «Заславський» за підтримки часописів «Травма» і «Вісник ортопедії, травматології і протезування».

Модератор заходу – завідувач кафедри травматології та ортопедії НМУ імені О.О.Богомольця, професор Олександр Анатолійович Бур’янов.

 

ДИВИТИСЬ ТА СЛУХАТИ – БЕЗКОШТОВНО

ПРОГРАМА

ДИВИТИСЬ ТА СЛУХАТИ – БЕЗКОШТОВНО

 

Попередні заходи

Запис «Остеоартроз гомілковостопного суглоба: сучасний стан проблеми»

 

 

Жовтнева фахова школа для ортопедів-травматологів

 

 

Фахова школа для ортопедів-травматологів «Травма та її наслідки. Практично-орієнтований навчальний курс. Частина ІІ. Ушкодження в ділянці колінного суглоба.»

 

 

Фахова Школа Травма та її наслідки. Практично-орієнтований навчальний курс. Частина ІІІ. «Ушкодження проксимального та діафізарного відділів стегнової кістки»

 

 

Фахова школа для ортопедів-травматологів: «Недостатньо відома патологія стопи та інші актуальні питання ортопедії та травматології»

 

 

Контакти:
З організаційних питань: Карпінський Павло Сергійович