ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ТЕСТУВАННЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

22.06.2016

22 червня 2016 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася друга частина першого етапу тестування з англійської мови для викладачів від Британської ради в Україні. Протягом дня тест APTIS пройшли ще 40 викладачів університету.

Нагадаємо, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, за ініціативи ректора Університету, професора Катерини Амосової, 2 лютого 2016 року першим серед ВМ(Ф)НЗ України підписав Угоду з Британською Радою, яка передбачає довготривалу та плідну співпрацю. Угода спрямована на підвищення рівня володіння іноземною мовою серед викладачів у провідних вищих навчальних закладах держави. Тестування для перших 40 науково-педагогічних працівників НМУ відбулося 23 і 28 березня 2016 року.

Всі учасники тестування, які матимуть високі результати отримають сертифікат, який засвідчить рівень володіння англійською викладачем. Сертифікат APTIS визнається на державному та міжнародному рівні.

За результатами тестування для викладачів розробляється відповідна програма навчання для досягнення рівня В2, який за словами фахівців відділу планування та проведення екзаменів «British Counsil», достатній для викладання, а Міністерство освіти і науки України затвердило його для отримання вченого ступеня.

За словами викладачів університету такі навчальні проекти допоможуть опанувати нові методики викладання, поліпшити рівень англійської мови, правильно структурувати презентації і викладання лекцій, а також доповнити словниковий запас фаховими термінами для спрощення та розуміння матеріалу іноземними студентами першого курсу.

Прес-центр