Продовжено доступ до платформи AMBOSS для користувачів НМУ

04.09.2023

Раді повідомити студентам і викладачам Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, що Бібліотека НМУ продовжила доступ до платформи AMBOSS через домен @nmu.ua до 31 грудня 2023 року.

Для отримання доступу перейдіть, будь ласка, за посиланням:

https://go.amboss.com/campus-access/trial/NMU

Надалі за посиланням відкриється інструкція.

Спочатку вам необхідно зареєструватися на платформі та підтвердити свою електронну пошту (реєстрація можлива лише на домен @nmu.ua).

Після переходу за посиланням ви зможете активувати інституційну ліцензію через Bogomolets National Medical University. Після внесення даних знову отримаєте електронний лист із посиланням активації. Просто натисніть на нього – і все готово.

Якщо ви раніше були зареєстровані на платформі, то доступ потрібно підключити через ваш «Обліковий запис», натиснувши на панелі «Активація інституційної ліцензії».

Якщо у вас немає пошти з доменом @nmu.ua – надішліть, будь ласка, запит на пошту library@nmu.ua і ми відправимо вам логін і пароль вже готового облікового запису (він буде доступний одразу для декількох користувачів, обмеженням буде лише те, що ви не зможете побачити статистику проходження тестів).

Бібліотека НМУ