ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕДИЧНА ХІМІЯ» (АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ)

25.02.2020

Нещодавно в Університеті відбувся І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Медична хімія» (англійською мовою), який підготувала і провела кафедра медичної та загальної хімії, яку очолює професор Валентина Олександрівна Калібабчук.

У  І-му етапі олімпіади взяли участь 82 студенти першого курсу. Факультет підготовки іноземних громадян представляли 25 учасників, медичний факультет № 1 – 28, медичний факультет № 2 – 23, медичний факультет № 4 – 6.

За результатами робіт для участі у ІІ-му етапі олімпіади з дисципліни «Медична хімія» (англійською мовою) оргкомітет рекомендував таких переможців І-го етапу:

І місце   –  Анна Загребельна (група 9210);

ІІ місце  –  Антон Каліберда (група 9214);

ІІІ місце –  Дарина Хоптар (група 9102).

Студентам, які продемонстрували творчий підхід у розв’язанні завдань, було запропоновано взяти участь в олімпіаді поза конкурсом, серед них:

Самяк Джаїн (група 9616),

Катерина Мостова (група 9102),

Христина Мицак (група 9113).

Учасники Всеукраїнської студентської олімпіади відзначали, що успішному проведенню І-го її етапу сприяв педагогічний колектив кафедри медичної та загальної хімії, який створив творчу атмосферу для учасників олімпіади, і висловили її співробітникам щиру подяку.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри медичної та загальної хімії